فروش تلفنی

روزی می رسد که بشر به کمک تلفن، فردی را با او تماس گرفته خواهد دید.        الکساندر گراهام بل (مخترع تلفن اوایل قرن بیستم)

 

آیا شما هم دوست دارید که با تلفن فروش داشته باشید؟

امروزه میتوانید با تلفن یا گوشی همراه خود یک کسب و کار راه اندازی کنید، اما برای اینکه منجر به شکست نشوید. همان طور که میدانید از هر وسلیه ای میتوانیم هم به نفع خود و هم به ضرر خود در کسب و کار استفاده کرد. نه تنها تلفن یا گوشی همراه می توانند شما رو به موفقیت ها نزدیک کند بلکه می تواند شما رو از هدف های خود دورتر کند.

برای اینکه فروش تلفنی برای کسب و کارتون راه اندازی کنیدو یا اگر فروش تلفنی دارید گسترش، و اصولی تر بفروشید توصیه من اینکه تا اخر این مقاله رو بخوانید.

 

آیا شما می توانید بدون تلفن کار کنید؟

این روزها در جامعه ی که زندگی می کنیم، می بینیم از مدیر شرکت گرفته تا فرد بیکار در شبانه روز با گوشی همراه درگیر هستند، اگر در خیابان ها دقت کنید یا دوربرتون نگاه کنید، چقدر از افراد سرشون در تلفن همراه اشون هست. از این بررسی میتوانیم نتیجه گرفت که  خیلی سخت است که بتوانیم بدون گوشی زندگی روزمره خود را بگذرونیم. در جلسه های مشاوره بعضی از افراد ادعا می کنند که چندین سال است که تلویزیون نمی بینند و این براشون یک موفقیت محسوب می شود، اما غافل از اینکه به جای تلویزیون گوشی همراه خود را تبدیل به تلویزیون  کرده هستند و بیشترین زمان خود را صرف گوشی همراه می کنند.

اگر بخواهیم از این فرصت بهره کامل ببریم میتوانیم برای خودمان مدیریت کنیم، و استفاده های بهتری از تلفن همراه خود ببریم.

 

چگونه تلفن همراه خود را از بدهی به دارایی تبدیل کنیم؟

سوال های متعددی راجب این موضوع پرسیده شده که چگونه میتوانیم از تلفن همراه خود بهترین استفاده رو ببریم و این زمانی که صرف این موضوع میکنیم برامون سود خوبی داشته باشد.

این فعالیت و نحوه استفاده ماست که مشخص می کند از تلفن همراه خود برای کسب و درآمد یا اینکه الکی هدر دادن زمان خود ازش استفاده کنیم.

در ضمن اگر هم بخواهیم درست ازش استفاده کنیم باید اصول فروش با تلفن همراه را هم داشته باشیم. خیلی از کسب و کارها فروشنده های برای فروش تلفنی استخدام کردند، اما هنوز در فروش دچار مشکلاتی هستند و بدون اینکه به بررسی دلیل نداشتن فروش بپردازنند نیروی انسانی خود را اخراج یا عوض می کنند.

 

چگونه فروشنده تلفنی عالی باشیم؟

نگرش فروشنده تلفنی خیلی مهم است که تلفن را یک ابزار مفید و خیلی پرسود تلقی می کند یا اینکه ابزار تلفن را وسلیه معمولی و پیش و پا افتاده می داند.

همان طور که هر مهارتی نیاز دارد به یادگیری، نیاز هستش قبل اینکه وارد بازار، برای فروش تلفنی بشید حتما سعی کنید اصول و فنون فروش با تلفن را یاد بگیرید.

 

قبل اینکه تلفن را برداید با مشتری خود تماس بگیرید؟ به سوالات زیر جواب بدهید؟

1.شما می خواهید به چیزی دست پیدا کنید؟

2.می دانید که چه چیزی می خواهید بگوید؟

3.آیا به محض تماس فورا به سراغ اصل موضوع می روید؟

4.آیا اجازه می دهید که مشتری شما صحبت کند؟

5.آیا می دانید چه زمانی محصول یا خدمات خودتان را معرفی کنید؟

6.آیا مخاطب شما سوال شخصی می پرسد، ناراحت می شوید؟ یا اینکه مودبانه بهش جواب می دهید؟

7.آیا در حین صحبت کردن مشغول خوردن نوشیدنی یا غذا می شوید؟

8.آیا قول دادید که باز با شما تماس میگیریم اما فراموش شده باشد؟

9.آیا در حین صحبت حواستان جای دیگه بود که متوجه خواسته مخاطب اتون نباشید و باعث از دست دادن مخاطب باشید؟

10.آیا در حین تمام شدن تایم کاری تماسی داشتید که به فردا موکول کنید؟

 

کلمات می فروشد؟

در فروش تلفنی به کلماتی که استفاده می کنید دقت بیشتری داشته باشیدزیرا مخاطب شما از حضور فیزیکی شما برخودار نیست،

از کلمات گیج کننده استفاده نکنید.

در طول مکالمه از اسم مخاطب استفاده کنید.

به جای (نمی دانم) ، (برای شما اطلاعاتی به دست می آورم) استفاده کنید.

به جای کلمه (ببخشیدکه معطل کردم) (تشکر می کنم منتظر ماندید یا ممنون از صبوریتان) استفاده کنید.

به جای کلمه (تو) از واژه (شما) استفاده کنید. همیشه سعی کنید در صحبت هاتون حس خوب به مشتری انتقال بدهید.واژه (شما)  یکی از کلماتی هست که در لیست فروشنده های حرفه ای می باشد.

همیشه سعی کنید 2 تا پیشنهاد برای مشتری داشته باشید، زیرا مشتری در صورت 2 تا پیشنهاد یکی از آنها را قبول می کند.

در حین صحبت با مشتری هم دل بودن را هیچ وقت فراموش نکنید.

 

کلمات زیادی است که میتوانیم با استفاده از آن بهترین فروش تلفنی خودمان را رقم بزنیم، پس از این به بعد سعی کنیم در به کار بردن کلمات خود دقت کافی را به کار بگیریم.

 

چرا باید خودتان را معرفی کنید؟

افراد از اینکه بدانند در پشت تلفن با چه شخصیتی با چه مسولیتی صحبت می کنند، حس خوبی را دریافت می کنند.

خیلی از فروشنده ها هستند همین که تلفن را جواب می دهند فقط با یک سلام شروع می کنند و می روندبه سراغ معرفی محصول و خدمات،  مخاطب در اینجا نمی داند که با چه شخصی صحبت می کند و این موضوع باعث می شود که مخاطب فکر کند که این تلفن هیچ سودی برایش وجود ندارد و منجر به قطع کردن تلفن خواهد بود.

معرفی اصولی

سلام

احوال پرسی( صبح بخیر ، عصر بخیر)

اسم خودتان

محمدی هستم

اسم شرکت یا موسسه و بخش شما

از اکادمی ….

بخش فروش ….

حتما قبل اینکه تماس تلفنی داشته باشید کاعذ و قلم را همراه داشته باشید و مواردی را که می خواهید بگید را یادداشت کنید و اینکه در حین صحبت های مخاطب یاداشت های برای خودتان بردارید که در فروش کمک بهتری براتون خواهد داشت.

 

9روش برای ایجاد یک تجربه خوب در تماس

 

با مخاطب مانند یک فرد خاص رفتار نمایید.

شنونده خوبی باشید.

درک و همدلی خودتان را نشان دهید.

کاری کنید که احساس کندبرای شما مهم هستند.

مسولیت را قبول کنید.

زودتر پاسخ دهید و فورا عمل کنید.

برای پیگیری تماس بگیرید.

فراتر از انتظار مشتری عمل کنید.

با لبخند صحبت کنید.

 

یکی از مهم ترین کاری که این روز ها می توانیم انجام بدهید، تا اینکه فروش تلفنی خوبی داشته باشیم، بیشتر از چیزی که قول می دهیم برای مشتری خود انجام بدهیم و یکی دیگر اینکه سری تر انجام بدهیم زودتر پاسخ بدهیم و فورا عمل کنیم. اگر بتوانیم این دوتا روش را در کسب و کار فیزیکی و آنلاین رعایت کنیم خیلی پیشرفت خوبی خواهیم داشت و دیدگاه مشتری به سیستم کسب و کار ما فرق خواهد کرد.

 

اگر دوست داشتید این مقاله رو برای دوستانی که نیاز دارند که در کسب و کار خود فروش تلفنی راه اندازی کنند و یا فروش تلفنی دارند می خواهند حرفه ای عمل کنند بهشون ارسال کنید.

 

در ضمن نظر و پیشنهاد خودتان را برای ما بفرستید.

عیسی مهدی پور

من، عیسی مهدی‌پور، در حوزه‌‌های کسب‌و‌کارهای آنلاین و بازاریابی و فروش به عنوان مشاور مشغول فعالیت هستم. هم‌اکنون، در موقعیتی قرار دارم که همیشه آرزویش را داشتم، اما دستیابی به این موقعیت کار ساده‌ای نبود. وقتی به پشت سرم نگاه می‌کنم، مسیری پرفراز و نشیب را می‌بینم که عبور از برخی بحران‌های سخت آن، هنوز هم برایم باور‌ناپذیر است. مسلماً پرداختن به تمام آنچه پشت سر گذاشته‌ام، مسلتزم نگارش کتابی قطور است. آنچه اینجا با شما به اشتراک خواهم گذاشت، بخش‌ کوچکی از مسیر پر‌تلاطم زندگی من است. باشد تا خط بطلانی باشد بر این باور که: «تا شرایط مساعد نباشد، نمی‌توان به موفقیت رسید.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *